arrow-btn-hoverarrow-btn-hoverarrowbg-logo-greybtn-facebook btn-instagram btn-mail btn-youtube checkhexagon-roundedicon-categoryicon-closeicon-youtube instagram-feed-iconlike-filled like logo-coloured logo-white opvulling verlenging

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan deze website te verbeteren. Meer info.

Team Natural Hair

Iedere vrouw geniet van lang, vol en sexy haar. Natural Hair Company snapt dat. Vrouwen meer zelfvertrouwen geven, daar doen we het voor!

>Meer informatie Bekijk het resultaat

Sterker nog, we hebben het onze missie gemaakt om het allerbeste haar te importeren dat er te vinden is. En dat is nog niet alles. Naast het bieden van een exclusief product, vinden we het ook belangrijk dat jij weet hoe je Natural Hair aan je klanten kunt verkopen en hoe je het moet bevestigen. Daarom komen we bij jou langs om het Natural Hair te demonstreren en je te trainen. Want eigenlijk willen we maar 1 ding: deze techniek delen om ook jouw klanten gelukkig te maken!

 

Het team van Natural Hair Company:


Lizette Bezemer:
Op mijn 17e verjaardag kreeg ik ‘Natural Hair’ cadeau. Zelf had ik van dat dunne spriethaar en wilde zo graag mooi en vol haar. Door Natural Hair kreeg ik deze natuurlijke volle bos haar. Meteen was ik verkocht. Zelfs zo verkocht dat ik mijn koksopleiding over boord heb gegooid en me bij Djarling in de PC Hooftstraat intern heb laten opleiden tot Natural Hair specialist. En daar heb ik geen moment spijt van! Ik vind het heerlijk om bij salons langs te gaan en te vertellen over Natural Hair. Elke keer merk ik dat we allemaal hetzelfde willen, tevreden en stralende klanten. Natural Hair zorgt daar gegarandeerd voor!

Mijn guilty pleasure: ‘Ik ben verslaafd aan series kijken, lekker in bed na een lange werkdag. Wat ik dan kijk? Echt van alles, Grey's Anatomy, La Casa de Papel  en ga zo maar door!’

Quote: ‘Live your dream, alles is mogelijk!’ 

 

Marleen van Etten: Vrouwen mooier maken en ze meer zelfvertrouwen geven, daar word ik blij van! Toen Lizette me belde over Natural Hair was ik eerst een beetje sceptisch. Je hoort vaak dat een extension moet worden vastgezet met lijm of andere chemische middelen. Dat wil ik niet in mijn haar! Maar toen ik zag hoe Natural Hair bevestigd wordt en hoe prachtig het haar eruit ziet wist ik: Dit is bijzonder, hier moeten meer mensen van kunnen profiteren! Daarom zijn we gestart met Natural Hair Company!

Mijn guilty pleasure: Ik heb, naast dat ik een enorme kinderkleding tic voor mijn zoon en dochter heb, een zwak voor televisie programma’s zoals Love- en Temptation Island. Deze programma’s blijven mij fascineren. De deelnemers en alle emoties die erbij komen kijken, zorgen ervoor dat ik graag wil blijven kijken. Een absolute Guilty pleasure voor mij.

Quote: ‘Life’s not about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain!’

Voordelen van Natural Hair

Niet schadelijk voor het haar
Onzichtbare bevestiging
Zeer hoge, constante kwaliteit
Keuze uit 20 kleuren
Droomhaar in 1 uur

Wil jij meer weten over dit exclusieve product?

Wij vertellen je er graag meer over! Gebruik onderstaand contactformulier en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

Voor & Na

Dit wil natuurlijk iedereen zien! Wat is toch het verschil? Zijn de weaves zichtbaar? Ziet het er nep uit? Matchen de kleuren wel met de eigen haarkleur? Wij kunnen op alles positief reageren, maar zien is geloven. Daarom laten we jou graag een aantal voor & na foto’s zien.
Stap 1
voor de extentions
Stap 2
na de extentions
Stap 3
extentions & styling

    Meer weten over Natural Hair?

    Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!