Het allerbeste haar

Het vinden van het allerbeste haar was namelijk ons doel! Dit bleek alleen nog best een uitdaging te zijn, maar we waren niet van plan om voor minder te gaan. We pakten de uitdaging met beide handen aan, wilden echt alleen werken met het allerbeste haar en hierin geen concessies doen.

En dit is gelukt, want kwaliteit bieden we! De Hairweaves van Natural Hair Company zijn gemaakt van 100% human hair en remy gesorteerd. Het haar is afkomstig uit Mongolië en andere delen van Azië.

Iets wat de kwaliteit nog meer ophaalt is dat de hairweaves handgeknoopt zijn.

En tenslotte zijn de kleuren natuurlijk heel belangrijk. Wij willen voor iedereen een kleur naar wens beschikbaar hebben! De combinatie van handgeknoopt, kwaliteit en de kleuren van het haar maakt dat Natural Hair identiek is aan ons eigen haar, daarom ziet het er zo natuurlijk uit! Het haar is sterk van structuur, mooi en vol van aanzet tot punt.

Bij een juiste verzorging heb je 9 maanden tot een jaar plezier van je haar.

Wij garanderen een constante kwaliteit. Met Natural Hair Hairweaves werk je altijd met het beste haar!

Hairweaves hebben een flinterdunne inzetrand

De inzetrand van elke hairweave is handgeknoopt en daardoor flinterdun. De weaves geven een natuurlijke look die niet te onderscheiden is van het eigen haar.

Bij de bevestiging van de hairweaves van Natural Hair Company wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen. Hierdoor is het absoluut veilig en niet schadelijk voor het eigen haar.  

Micro-weft vs Handtied-weft

Wij durven te zeggen dat Micro-wefts de eerste machinaal gemaakte Hairweaves zijn die net zo fijn en dun zijn als de handgeknoopte Hairweaves.

De kwaliteit haar is precies hetzelfde alleen de bandjes zijn net even anders als de Handtied-wefts. De aanzetranden zijn plat en dus dubbel gestikt onder elkaar. Dit haar is erg populair voor de kappers die graag werken met de Microringtechniek.

Een groot voordeel is dat je de Micro-weft in één groot geheel krijgt en dus alles zelf op maat kan knippen. Deze hoef je niet dicht te branden doordat het anders is gestikt! Een ander voordeel is dat deze Hairweaves met de machine zijn gemaakt.

Micro-weft Hairweaves zijn verkrijgbaar in 12 kleuren en we gaan deze kleuren in de toekomst uitbreiden naar vraag en aanbod.

Ze zijn verpakt per 50 gram. Dit staat gelijk aan een bundel van 3 stroken Handtied-weft.