arrow-btn-hoverarrow-btn-hoverarrowbg-logo-greybtn-facebook btn-instagram btn-mail btn-youtube checkhexagon-roundedicon-categoryicon-closeicon-youtube instagram-feed-iconlike-filled like logo-coloured logo-white opvulling verlenging

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan deze website te verbeteren. Meer info.

Disclaimer

Hieronder lees je meer over onze beperkte aansprakelijkheid en onze auteursrechten. Kopiëren en verspreiden van onze content is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Natural Hair Company.

>Meer informatie Bekijk het resultaat

Natural Hair Company (Kamer van Koophandel: 53286367) verleent u hierbij toegang tot www.naturalhaircompany.nl en publiceert hier zijn informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen en behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder mededeling te hoeven doen. De informatie op www.naturalhaircompany.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Natural Hair Company. 

 

Beperkte aansprakelijkheid

Natural Hair Company spant zich in om de inhoud van www.naturalhaircompany.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.naturalhaircompany.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Natural Hair Company.  

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Natural Hair Company. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Natural Hair Company, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Voordelen van Natural Hair

Niet schadelijk voor het haar
Onzichtbare bevestiging
Zeer hoge, constante kwaliteit
Keuze uit 20 kleuren
Droomhaar in 1 uur

Wil jij meer weten over dit exclusieve product?

Wij vertellen je er graag meer over! Gebruik onderstaand contactformulier en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

Voor & Na

Dit wil natuurlijk iedereen zien! Wat is toch het verschil? Zijn de weaves zichtbaar? Ziet het er nep uit? Matchen de kleuren wel met de eigen haarkleur? Wij kunnen op alles positief reageren, maar zien is geloven. Daarom laten we jou graag een aantal voor & na foto’s zien.
Stap 1
voor de extentions
Stap 2
na de extentions
Stap 3
extentions & styling

    Meer weten over Natural Hair?

    Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!