arrow-btn-hover arrow-btn check facebook-btnheader-btn-resultaat-small header-btn-resultaat hexagon-roundedinstagram-btn like-filled like logo-icon menu-icon-closemenu-icon-fill menu-icon opvulling to-top verlenging

Team Natural Hair

Iedere vrouw geniet van lang, vol en sexy haar. Natural Hair Company snapt dat. Sterker nog, we hebben het onze missie gemaakt om het allerbeste haar te importeren dat er te vinden is. Vrouwen meer zelfvertrouwen geven, daar doen we het voor!

En dat is nog niet alles. Naast het bieden van een exclusief product, vinden we het ook belangrijk dat jij weet hoe je Natural Hair aan je klanten kunt verkopen en hoe je het moet bevestigen. Daarom komen we bij jou langs om het Natural Hair te demonstreren en je te trainen. Want eigenlijk willen we maar 1 ding: deze techniek delen om ook jouw klanten gelukkig te maken!

 

Het team van Natural Hair Company:

lizette-bezemerLizette Bezemer

Ik was 17 jaar toen ik Natural Hair cadeau kreeg. Ik had van dat dunne spriethaar en wilde heel graag mooi, vol haar. Natural Hair zorgde voor dat volle haar, ik was meteen verkocht. Zelfs zo verkocht dat ik mijn koksopleiding over boord heb gegooid en me bij Djarling in de PC Hooftstraat intern heb laten opleiden tot Natural Hair specialist. En daar heb ik geen moment spijt van! Ik vind het heerlijk om bij salons langs te gaan en te vertellen over Natural Hair. Elke keer merk ik dat we allemaal hetzelfde willen, tevreden en stralende klanten. Natural Hair zorgt daar gegarandeerd voor!

Lizettes guilty pleasure: ‘Ik ben verslaafd aan series kijken, lekker in bed na een lange dag werk. Wat ik dan kijk? Echt van alles, House of Cards, Homeland en ga zo maar door!’

Quote: ‘Live your dream, alles is mogelijk!’

 

 

marleen-van-ettenMarleen van Etten

Vrouwen mooier maken en ze meer zelfvertrouwen geven, daar word ik blij van! Toen Lizette me belde over Natural Hair was ik eerst een beetje sceptisch. Je hoort vaak dat een extension moet worden vastgezet met lijm of andere chemische troep. Dat wil ik niet in mijn haar! Maar toen ik zag hoe Natural Hair bevestigd wordt en hoe prachtig het haar eruit ziet wist ik: Dit is bijzonder, hier moeten meer mensen van kunnen profiteren! Daarom zijn we gestart met Natural Hair Company!

Marleens guilty pleasure: 'Ik heb een enorme schoenentic. Voor mezelf? Nou, dat niet zo zeer. Maar mijn dochtertje van 14 maanden is inmiddels aan haar 31e paar toe. Kinderschoentjes vind ik zo ontzettend schattig, die kan ik maar moeilijk laten liggen. En ja, je begrijpt: bij zo'n paar schattige schoentjes hoort natuurlijk ook een nieuw, lief pakje! Je zou dat best een guilty pleasure kunnen noemen.'

Quote: ‘Life’s not about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain!’

Wil jij meer weten over dit exclusieve product?

Wij vertellen je er graag meer over! Gebruik onderstaand contactformulier en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

Voor & Na

Dit wil natuurlijk iedereen zien! Wat is toch het verschil? Zijn de weaves zichtbaar? Ziet het er nep uit? Matchen de kleuren wel met de eigen haarkleur? Wij kunnen op alles positief reageren, maar zien is geloven. Daarom laten we jou graag een aantal voor & na foto’s zien.
Stap 1
voor de extentions
Stap 2
na de extentions
Stap 3
extentions & styling

Meer weten over Natural Hair?

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!