arrow-btn-hover arrow-btn check facebook-btnheader-btn-resultaat-small header-btn-resultaat hexagon-roundedinstagram-btn like-filled like logo-icon menu-icon-closemenu-icon-fill menu-icon opvulling to-top verlenging

Techniek & Training

Natural Hair wordt ingezet door middel van een revolutionaire vlechttechniek. In onze training leren we hoe jij als kapper zelf Natural Hair kunt inzetten.

De bevestiging van Natural Hair

Natural Hair wordt ingezet door een revolutionaire vlechttechniek. De inzetrand waaraan Natural Hair wordt bevestigd is flinterdun gevlochten, daardoor is het onzichtbaar! Aan deze basis wordt het Natural Hair geweven met naald en draad. De techniek is volledig natuurlijk, het beschadigt je eigen haar niet!

 

Training

Als je interesse hebt komen we geheel vrijblijvend bij jou in de salon vertellen over de mogelijkheden van Natural Hair. Wanneer je enthousiast bent, plannen we een nieuwe afspraak om de techniek en het haar te demonstreren. Tijdens de demonstratie vlechten we het Natural Hair bij jou in zodat jij aan je klanten kunt laten zien wat voor prachtproduct Natural Hair is. Uiteindelijk geldt ook voor je klanten: Zien is geloven! Ben je om, vind jij Natural Hair net zo geweldig als wij? Dan leren we jou in onze training hoe je zelf het Natural Hair kunt inzetten.

 

Exclusief voor jouw salon

Natural Hair is een exclusief product. Voordat jij klant bij ons wordt controleren wij of er geen salons bij jou in de buurt zitten die ook Natural Hair aanbieden. Zo garanderen wij dat jouw exclusiviteit blijft behouden bij het werken met Natural Hair! Dit geldt ook voor salons die na jou met Natural Hair willen werken! Als zij te dicht bij jou in de buurt zitten, ga jij, onze vaste klant, voor!

 

Wil jij meer weten over dit exclusieve product?

Wij vertellen je er graag meer over! Gebruik onderstaand contactformulier en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

Voor & Na

Dit wil natuurlijk iedereen zien! Wat is toch het verschil? Zijn de weaves zichtbaar? Ziet het er nep uit? Matchen de kleuren wel met de eigen haarkleur? Wij kunnen op alles positief reageren, maar zien is geloven. Daarom laten we jou graag een aantal voor & na foto’s zien.
Stap 1
voor de extentions
Stap 2
na de extentions
Stap 3
extentions & styling

Meer weten over Natural Hair?

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!