arrow-btn-hover arrow-btn check facebook-btnheader-btn-resultaat-small header-btn-resultaat hexagon-roundedinstagram-btn like-filled like logo-icon menu-icon-closemenu-icon-fill menu-icon opvulling to-top verlenging

Tape Extentions

Geef jouw klant vol haar in slechts 20 minuten! Wil jij jouw klant de maximale mogelijkheden bieden voor mooie, volle haren? Dan zijn Tape Extensions dé aanvulling op jouw assortiment. Naast klanten met vol tot normaal haar, zijn Tape Extensions namelijk ook geschikt voor klanten met fijn haar. Zelfs in het allerfijnste haar zie en voel je de extensions niet zitten.

Voor
Na

Voordelen van Tape Extensions

Klaar in slechts 20 minuten

Veilig voor het eigen haar

Geeft een prachtige opvulling, ook aan het allerfijnste haar!

Natuurlijk, vol haar tot in de punten

Een extension gaat 9 maanden mee

Zo bevestig je Tape Extensions

Tape Extensions zijn zeer platte extensions die je eenvoudig in het eigen haar bevestigt. Je pakt een Tape Extension, doet daar een plukje van het eigen haar tussen en vervolgens plak je er weer een Tape Extension overheen. Tape Extensions zijn niet te onderscheiden van het eigen haar en geven direct een prachtige opvulling.

Opvulling

Verlenging

Voor & Na

Dit wil natuurlijk iedereen zien! Wat is toch het verschil? Zijn de weaves zichtbaar? Ziet het er nep uit? Matchen de kleuren wel met de eigen haarkleur? Wij kunnen op alles positief reageren, maar zien is geloven. Daarom laten we jou graag een aantal voor & na foto’s zien.
Stap 1
voor de extentions
Stap 2
na de extentions
Stap 3
extentions & styling

Meer weten over Natural Hair?

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!