arrow-btn-hover arrow-btn check facebook-btnheader-btn-resultaat-small header-btn-resultaat hexagon-roundedinstagram-btn like-filled like logo-icon menu-icon-closemenu-icon-fill menu-icon opvulling to-top verlenging

Natural. Het woord zegt het al!

Natural Hair is zo natuurlijk dat het niet te onderscheiden is van je eigen haar. Door de flinterdunne inzetrand is het ook nog eens onzichtbaar! Iedereen denkt dat die volle, lange haren puur natuur zijn. En dat is precies wat jouw klant wil!

Kwaliteit

Het haar van Natural Hair is van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het is Aziatisch haar. Het haar is bewerkt in onze natuurtinten. Daarom ziet het er zo ‘natural’ uit. Deze combinatie maakt dat Natural Hair identiek is aan ons eigen haar, daarom ziet het er zo natuurlijk uit! Wij garanderen jou constante kwaliteit. Met Natural Hair heb je altijd het beste haar in huis! 

 

Kleuren

Natural Hair kan geleverd worden in maar liefst 20 verschillende kleuren! Zo heb je altijd een perfecte match met de haarkleur van je klant.

Wil jij Natural Hair zelf ervaren?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Voor & Na

Dit wil natuurlijk iedereen zien! Wat is toch het verschil? Zijn de weaves zichtbaar? Ziet het er nep uit? Matchen de kleuren wel met de eigen haarkleur? Wij kunnen op alles positief reageren, maar zien is geloven. Daarom laten we jou graag een aantal voor & na foto’s zien.
Stap 1
voor de extentions
Stap 2
na de extentions
Stap 3
extentions & styling

Meer weten over Natural Hair?

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!